OptoCeutics (fra Optical & Pharmaceutics) blev etableret i august 2018 som et universitetsspin-out baseret på en opfindelse og patent fra samarbejdsforskning ved Dansk Teknisk Universitet (DTU) og University of California Berkeley (UCB).

Slider

Vi ønsker at fremme det stadigt voksende felt af

Mød vores CEO

Her er den personlige fortælling om vores grundlægger og administrerende direktør, Ngoc Mai Nguyen, og hendes iværksætterrejse med OptoCeutics.

Se denne video for at finde ud af, hvordan en gruppe forskere udviklede og patenterede en potentiel løsning på neurodegenerativ sygdom på rekordtid.

Vores Mission

OptoCeutics udvikler fremtidige løsninger til hjernens sundhed ved hjælp af ikke-invasive lysteknologier med det formål at give patienter og familier bedre terapi.

Vores Vision

Med kollektiv indsats fra forskning, klinikere og patienter, arbejder OptoCeutics for at skabe en verden, hvor psykisk sygdom bedre forstås, behandles og forhindres.

Slider

Vores Mål

Optoceutics løsninger er udviklet mod disse tre mål:

  • Patient-centreret

    Optoceutics involverer patienter, familier og praktikere tidligt i udviklingen for at blive tilpasset patientens ønsker, behov og præferencer.

  • Ikke-invasiv

    Optoceutics udvikler en løsning, der er behagelig, sikker og fuldstændig ikke-invasiv.

  • Home-based Care

    Løsningen er udviklet til anvendelse i hjemmet, praktisk og let implementeret i hverdagen.

Mød vores team

Mai Nguyen

CEO

Mai Nguyen, er en af grundlæggerne af Optoceutics og opfindere af det maskerede 40 Hz lys. Hun har lavet en ph.d.-grad i integrativ biologi fra University of California, Berkeley.

Marcus S. Carstensen

CTO

Marcus er en af grundlæggerne af Optoceutics og byggede den første prototype til det maskerede 40 Hz lys. Han er ph.d. i fotonisk behandling af Alzheimers sygdom ved DTU Photonics Engineering, Danmark.

Jakob A. Hildebrandt

Salg, Marketing og Økonomi 

Jakob har brugt 4 år på at udvikle og sælge “biologisk effektivt lys” til forbedret søvn og ydeevne. Han har tidligere lavet et projekt for det danske olympiske hold.

Gustavo Miguel Feijóo

Lead elektroingeniør

Gustavo leder hardwareudvikling. Han designer og bygger blandt andet LED controller printpladen til præcis kontrol af det maskeret 40 Hz lys.

Jeppe Sloth-Olsen

Medicinsk designingeniør

Jeppe er ansvarlig for designet af enheden og brugeroplevelsen for både enheden og softwareapplikationen. Han har en lang baggrund inden for designbranchen og app-udvikling.

Anders Bækhøj Larsen

Lead Software Udvikler

Anders er den ledende udvikler på lyskontrol-appen, eye-tracking-softwaren og databasen til brugsstatistikker samt kliniske forsøg.

Kasper Pihl

Product Manager

Chris Cobarruvias

Int’l Business Development

Marco Taranta

Digital Marketing Koordinator

Luna Skytte

EEG-forskningsassistent

Mark Alexander Henney

Eye Tracking Softwareudvikler

Christopher Ravn Boe Jensen

Software & AI Udvikler

Asger Laurtis

Softwareudviklingsassistent

Henrik Enggaard Hansen

Systemingeniør

Henrik hjalp Marcus bygge de første prototyper af maskeret 40 Hz lys. Nu bygger han det underliggende firmware på enheden som styrer det maskeret 40 Hz lys og alle yderligere funktioner.

Jonas L. Lyngfos

Regulatorisk Assistent

Martin Thorning

Fotonikforsker

Tjalfe Egholm Rude

Elektroteknisk Assistent

Manuela Gajardo Bohme

Clinical & User Involvement Strategist

Mikkel Danielsen

Softwareudviklingsassistent

Bianca Laura Hansen

EEG Assistent

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag ny information om vores udvikling, kliniske forsøg og mere.