Om os

Forbinder Førende Videnskab til Kundeorienterede Teknologier og Løsninger

Optoceutics (fra Optical & Pharmaceutics) blev etableret i august 2018 som et universitetsspin-out baseret på en opfindelse og patent fra samarbejdsforskning ved Dansk Teknisk Universitet (DTU) og University of California Berkeley (UCB). Vi ønsker at være en del af, og fremme det stadigt voksende felt af

Optoceutics løsninger er udviklet mod disse tre mål

1. Patientcentreret

Optoceutics involverer patienter, familier og praktikere tidligt i udviklingen for at blive tilpasset patientens ønsker, behov og præferencer.

2. Ikke-invasiv

Optoceutics udvikler en løsning, der er behagelig, sikker og fuldstændig ikke-invasiv.

3. Udviklet til hjemmet

Løsningen er udviklet til anvendelse i hjemmet, praktisk og let implementeret i hverdagen.

UDVALGTE PARTNERE

Et tværfagligt og engageret team

Mai Nguyen, er en af grundlæggerne af Optoceutics og opfindere af det maskerede 40 Hz lys. Hun laver en ph.d.-grad i integrativ biologi fra University of California, Berkeley.
Mai Nguyen

CEO

Marcus er en af grundlæggerne af Optoceutics og byggede den første prototype til det maskerede 40 Hz lys. Han er ph.d. i fotonisk behandling af Alzheimers sygdom ved DTU Photonics Engineering, Danmark.
Marcus S. Carstensen

CTO

Jes har en lang track record med succesrige startups inden for high-tech og fotonik. Han hjælper Optoceutics med sine mange erfaringer og enorme netværk samt sin viden om IPR-anliggender.
Jes Broeng

Bestyrelsesmedlem

Jakob har brugt 4 år på at udvikle og sælge "biologisk effektivt lys" til forbedret søvn og ydeevne. Han har tidligere lavet et projekt for det danske olympiske hold.
Jakob A. Hildebrandt

Salg, Marketing, Økonomi og Funding

Gustavo leder den elektroniske udvikling. Han designer og bygger blandt andet LED controller printpladen til præcis kontrol af det maskeret 40 Hz lys.
Gustavo Feijóo Carrillo

Lead elektroingeniør

Jeppe er ansvarlig for designet af enheden og brugeroplevelsen for både enheden og softwareapplikationen. Han har en lang baggrund inden for designbranchen og app-udvikling.
Jeppe Sloth-Olsen

Medicinsk designingeniør

Henrik hjalp Marcus bygge de første prototyper af maskeret 40 Hz lys. Nu bygger han det underliggende firmware på enheden som styrer det maskeret 40 Hz lys og alle yderligere funktioner.
Henrik Enggaard Hansen

Systemingeniør

Anders er den ledende udvikler på lyskontrol-appen, eye-tracking-softwaren og databasen til brugsstatistikker samt kliniske forsøg.
Anders Bækhøj Larsen

Lead Software Udvikler