OPTOCEUTICS (fra Optical & Pharmaceutics) blev etableret i august 2018 som et universitetsspin-out baseret på en opfindelse og patent fra samarbejdsforskning ved Dansk Teknisk Universitet (DTU) og University of California Berkeley (UCB).

Slider

Vi ønsker at fremme det stadigt voksende felt af

Mød vores CEO

Mai Nguyen, Optoceutics CEO siden 2018, er en af grundlæggerne og opfinderne af det maskerede 40 Hz lys. I denne video fortæller hun om sin historie og hvad der fik hende til at starte virksomheden.

Vores Mål

Optoceutics løsninger er udviklet mod disse tre mål:

Optoceutics involverer patienter, familier og praktikere tidligt i udviklingen for at blive tilpasset patientens ønsker, behov og præferencer.

Optoceutics udvikler en løsning, der er behagelig, sikker og fuldstændig ikke-invasiv.

Løsningen er udviklet til anvendelse i hjemmet, praktisk og let implementeret i hverdagen.

Mød vores team

Mai Nguyen, er en af grundlæggerne af Optoceutics og opfindere af det maskerede 40 Hz lys. Hun har lavet en ph.d.-grad i integrativ biologi fra University of California, Berkeley.
Mai Nguyen

CEO

Marcus er en af grundlæggerne af Optoceutics og byggede den første prototype til det maskerede 40 Hz lys. Han er ph.d. i fotonisk behandling af Alzheimers sygdom ved DTU Photonics Engineering, Danmark.
Marcus S. Carstensen

CTO

Henrik hjalp Marcus bygge de første prototyper af maskeret 40 Hz lys. Nu bygger han det underliggende firmware på enheden som styrer det maskeret 40 Hz lys og alle yderligere funktioner.
Henrik Enggaard Hansen

Systemingeniør

Jakob har brugt 4 år på at udvikle og sælge "biologisk effektivt lys" til forbedret søvn og ydeevne. Han har tidligere lavet et projekt for det danske olympiske hold.
Jakob A. Hildebrandt

Salg, Marketing, Økonomi og Funding

Gustavo leads the electrical development. Among other things, he designs and builds the LED controller circuit board for precise control of the masked 40 Hz light.Gustavo leder den elektroniske udvikling. Han designer og bygger blandt andet LED controller printpladen til præcis kontrol af det maskeret 40 Hz lys.
Gustavo Feijóo Carrillo

Lead elektroingeniør

Jeppe er ansvarlig for designet af enheden og brugeroplevelsen for både enheden og softwareapplikationen. Han har en lang baggrund inden for designbranchen og app-udvikling.
Jeppe Sloth-Olsen

Medicinsk designingeniør

Anders er den ledende udvikler på lyskontrol-appen, eye-tracking-softwaren og databasen til brugsstatistikker samt kliniske forsøg.
Anders Bækhøj Larsen

Lead Software Udvikler

Kasper Pihl

Product Manager

Jonas L. Lyngfos

Regulatorisk Assistent

Chris Cobarruvias

Mark Alexander Henney

Eye Tracking Softwareudvikler

Asger Laurtis

Softwareudviklingsassistent

Martin Thorning

Fotonikforsker (stud.)

Tjalfe Egholm Rude

Elektroteknisk Assistent

Maalthe Baungaard

Design & Innovation (Stud.)

Luna Skytte

EEG-forskningsassistent

Christopher Ravn Boe Jensen

Marco Taranta

Manuela Gajardo Bohme

Sumaya Barakzai

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag ny information om vores udvikling, kliniske forsøg og mere.